Onder de naam Tools Group Holland introduceert Equipment Group Holland begin 2018 haar webshop voor onderdelen op het gebied van schadeherstel. Klanten kunnen daardoor voortaan behalve telefonisch en per e-mail ook online bestellen.

egh-2Met het initiatief zegt EGH haar doelgroep, op dit moment voornamelijk schadeherstellers, binnen de automotive te gaan verbreden. De online aangeboden artikelen zijn onder meer gereedschappen, slijtdelen, schuur- en bevestigingsmateriaal en verbruiksartikelen. In totaal gaat het om enkele duizenden artikelen. Ook consumenten hebben toegang tot de webshop, die via een app ontsloten kan worden met de smartphone.

Magazine

Equipment Group Holland grijpt de eerstvolgende Autoprof-beurs in Gorinchem (30 januari t/m 1 februari) aan voor de presentatie van de webshop. Binnen nu en enkele weken gaat daarnaast het eerste equipmentmagazine van de onderneming op de post naar relaties. “Voor onze papieren documentatie gebruikten we voorheen losse folders en brochures”, licht EGH-directeur Philip van Houwelingen toe. “Voor het eerst hebben we nu ons aanbod gebundeld in één uitgave. Wat dat betreft vind ik dat print en online niet zonder elkaar kunnen.”
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties