Autobedrijf Bart Ebben in Malden gaat verder onder de vlag van Euro Repar Car Service. De garageformule zal de komende tijd tot uiting komen in de showroom, werkplaats en op de website.

Autobedrijf Bart Ebben startte meer dan veertig jaar geleden als Citroën DS-specialist. De directie bestaat uit Jan en Carmen Veltman (dochter van Bart Ebben Senior). Jan Veltman zegt met de formule meer service te kunnen bieden aan klanten in de regio. “Hoewel we van huis uit een Citroën- en Peugeot-bedrijf zijn, is de werkplaats er voor elk merk. Dat willen we benadrukken.”

Vervangende mobiliteit

Het netwerk van Euro Repar omvat inmiddels in Europa ruim 3.300 filialen. Deelnemende garagebedrijven kunnen gebruikmaken van onder meer vervangende mobiliteit en snelle beschikbaarheid van onderdelen voor alle automerken. “Het belangrijkste voor ons is dat wij Autobedrijf Bart Ebben kunnen blijven. Andere formules stellen bepaalde eisen aan de uitstraling, maar bij Euro Repar kunnen wij onze kernwaarden op onze eigen manier blijven uitdragen.” De toetreding impliceert dat met ingang van april de aansluiting bij merkspecialistenvereniging PCA komt te vervallen.

PSA

Autobedrijf Bart Ebben opereert onder hetzelfde dak als Onderdelen- en Autobedrijf Bart Ebben. Begin dit jaar sloot PSA, het moederbedrijf van Peugeot, Citroën en DS, een overeenkomst die het voor de aangesloten Franse merkspecialisten eenvoudiger moet maken om gebruikte, originele onderdelen te bestellen én te verkopen.
Deel dit artikel op
Laatste nieuws
Meest bekeken berichten
Recente Reacties