bekeken: 721 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Nog meer voertuiginformatie via Audascan

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 28 februari 2019, 11:02

Leestijd: < 1 minuut

Software- en databedrijf Solera heeft de Audascan uitgebreid met nog meer voertuiginformatie. Er zijn inmiddels bijna 150 datavelden in opgenomen.

calculateDe Audascan (kort voor automotive datascan) levert voertuiginformatie op basis van kenteken of type voertuig. Deze informatie wordt voornamelijk gebruikt bij premieberekeningen en acceptatie van autoverzekeringen door verzekeraars en volmachten.

De nieuwste release van de Audascan 360 is uitgebreid met informatie over de reparatiekosten, reparatiefrequentie en veiligheid van voertuigen op basis van miljoenen verwerkte schadeclaims, de beschikbaarheid van standaard en optionele ADAS (Advanced Driver Assistance Systems), meldcodes, sportiviteitsratio’s, diefstalgevoeligheid en de kans op diefstal van onderdelen. Dankzij deze data kunnen verzekeraars hun risico’s beter inschatten, hun premieberekeningsmodellen verbeteren en werken aan een meer geavanceerd acceptieproces voor hun verzekeringsproducten.

Veranderingen

Fred Slikker, algemeen directeur van Solera: “De veranderingen in het Nederlandse wagenpark zijn een zeer belangrijk thema voor onze klanten. Onze klanten hebben dringend behoefte aan inzicht in de impact hiervan op de verzekerbaarheid van auto’s naar de toekomst toe. Audascan 360 biedt onze klanten een beter inzicht in deze vraagstukken.”

A2SP en Cartalk nemen…Restloos versnellingsbak…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties