fbpx
bekeken: 1230 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Oberink nieuwe directeur After Sales BMW NL

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 24 oktober 2019, 15:05

Leestijd: < 1 minuut

BMW Group Nederland stelt per 1 januari 2020 Erick Oberink aan als nieuwe directeur After Sales. Hij volgt Evert de Vries op, die BMW Group Nederland als onafhankelijk professional blijft ondersteunen.

De Vries begon zijn carrière bij BMW Group Nederland in 1993 als controller. In 2000 werd hij Key Account Manager BMW Motorrad, om vier jaar later de rol van manager IT te vervullen. Bij After Sales wisten De Vries en zijn team de afdeling “verder te professionaliseren tot de benchmark, zowel binnen als buiten de BMW organisatie”, schrijft de importeur. “Meer dan ooit focussen de Nederlandse dealers zich ook op aftersales. Sinds 2009 is de afdeling aanhoudend zeer succesvol geweest waarbij Evert en zijn team record op record vestigde.”

BMW i

Vanuit BMW Group is besloten dat de werkzaamheden van Sales Channel Development per 2020 worden opgenomen in de organisatie. De huidige afdelingsdirecteur Erick Oberink wordt de nieuwe directeur After Sales. Hij startte in 1998 bij BMW Group Nederland en was onder andere de eerste General Manager MINI Nederland en later Head of BMW Motorrad, dat onder hem voor het eerst marktleider werd.

In 2013 was hij verantwoordelijk voor de marktinvoering van het submerk BMW i. In datzelfde jaar werd Oberink directeur van de toen nieuwe afdeling Sales Channel Development. Onder zijn regie is volgens de Nederlandse BMW-importeur “een sterkere en zeer succesvolle dealerorganisatie ontstaan.”

Tags: , , ,

Europese opmars SUV houdt aan…ABC Automotive start…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties