bekeken: 3054 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Occasion Center Zwolle failliet

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 27 februari 2020, 15:32

Leestijd: 1 minuut

Occasion Center Zwolle is dinsdag door de rechtbank in Overijssel failliet verklaard. Het autobedrijf zette in juli 2013 het destijds eveneens failliete Auto Wieten voort.

Over de toedracht is vooralsnog geen nadere informatie te verkrijgen. Martin Kerkdijk van Benthem Gratama Advocaten, aangesteld als curator, was niet bereikbaar. De eigenaar van het pand, Muller Bedrijfs Onroerend Goed, biedt het object met showroom en werkplaats (drie bruggen) sinds 13 februari te huur aan, voor 69.500 euro per jaar.

Het failliete autobedrijf voorzag behalve in occasions ook in onder meer apk, onderhoud, reparatie, airco- en ruitservice. Op reviewsite Opiness scoort Occasion Center Zwolle het rapportcijfer 4,5, als gemiddelde van 11 reacties. Uit die feedback doemt het beeld op van een bedrijf dat verspreid over de afgelopen jaren zijn monteurs zag weglopen en daarmee de klandizie. In een op 21 januari geposte reactie wordt gesteld dat het bedrijf toen al twee weken dicht was. Eigenaar André Pouw was niet bereikbaar voor een reactie. (foto: Funda)

Carnext benoemt André BurenGrote deal Vialle in Mexico
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties