fbpx
bekeken: 650 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Occasionlabel Mercedes-Benz Certified uitgebreid

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 9 november 2020, 15:31

Leestijd: < 1 minuut

Mercedes-Benz breidt het aanbod van het occasionlabel Mercedes-Benz Certified verder uit. Ruim twee jaar na de succesvolle introductie van Mercedes-Benz Certified bestelwagens, worden nu ook gebruikte personenwagens voorzien van het Mercedes-Benz Certified-keurmerk.

Mercedes-Benz Certified biedt diverse zekerheden: personenwagens die in aanmerking komen voor het keurmerk zijn niet ouder dan 6 jaar en hebben maximaal 150.000 kilometer gereden. De kern van het ‘Certified’-personenwagenprogramma is een uitgebreide inspectie, waarbij gecontroleerd wordt op 100 essentiële punten. Bij aankoop wordt een garantie van 24 maanden gegeven. Dit zorgt ervoor dat de kosten voor de klant in deze periode beperkt blijven tot regulier onderhoud en slijtagedelen.

De onderhoudshistorie van een Mercedes-Benz Certified-occasion is bekend en bij vervanging of reparatie worden uitsluitend originele onderdelen gebruikt. Bovendien bestaat er absolute zekerheid over de gereden kilometers van de gebruikte auto. Ook is connectiviteit vanzelfsprekend: altijd inzage in diverse informatie en services via de Mercedes me-apps. Opvallend is verder de omruilgarantie, die een voertuigwissel mogelijk maakt binnen 2 weken of 2.000 kilometer na aankoop.

Tags: ,

Auto-inbraken van stadscentra…Omzet Brembo herstelt zich
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties