fbpx
bekeken: 8803 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,59)

Ontslag aangevraagd voor Karel Bukholczer

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 12 februari 2015, 07:36

Leestijd: < 1 minuut

Focwa heeft recent een officiële ontslagaanvraag ingediend voor Karel Bukholczer, secretaris Schadeherstel van Focwa. Ad-interim voorzitter Denis Maessen doet er geen verdere mededelingen over, maar geeft wel aan dat het niet aannemelijk is dat Bukholczer na 15 februari terugkeert. Momenteel wordt overleg gevoerd over de afwikkeling van de arbeidsrelatie.

Bukholczer was sinds eind december op non-actief gesteld en spande een kort geding aan tegen Focwa om dat aan te vechten. Dat kort geding diende afgelopen week en is niet positief afgelopen voor de secretaris, omdat er voldoende gegronde redenen bleken. Maessen gaat niet in op wat de precieze, gegronde redenen zijn dat Bukholczer niet meer terugkeert in zijn functie.

Bukholczer werkt sinds 1999 bij de brancheorganisatie in Sassenheim waar hij destijds als adjunct-secretaris begon. In 2008 volgde hij Jan Koolen op als secretaris van de sectie schadeherstel.

Verbinden

Maessen is ondertussen druk bezig met de herpositionering en toekomstbepaling van Focwa: van de inrichting van de dienstverlening tot het functioneren van het secretariaat. Volgende maand hoopt hij daar meer duidelijkheid over te kunnen geven.

“Samenwerken en verbinden is ons belangrijkste motto”, aldus Maessen, die streeft naar een breed draagvlak onder alle betrokken partijen. “De leden bepalen de richting”, zo stelt hij. Maessen is sinds 1 oktober ad-interim voorzitter en voor zes maanden aangetrokken om orde op zaken te stellen.

Tags: , , ,

NL Autoparts bereid tot…RDC en Kia verlengen…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties