fbpx
bekeken: 9932 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,66)

Ontslag vijftien medewerkers bij Brezan

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 9 februari 2012, 11:06

Leestijd: < 1 minuut

Bij ketengrossier Brezan wordt op dit moment een efficiencyslag doorgevoerd. Dat betekent dat ongeveer vijftien medewerkers hun baan gaan verliezen. Eind januari vertrok directeur Peter-Jan Stormmesand nog om een ‘nieuwe wending aan zijn carriere’ te geven. Naast de reorganisatie op het hoofdkantoor in Ede, wordt onder andere de promotiebus voor de verkoopondersteuning van persoonlijke beschermingsmiddelen stilgezet.

Directeur Henri Hendrickx stelt dat het voor de medewerkers die hun baan verliezen een vervelende aangelegenheid is. “Tegelijkertijd was de efficiencyslag nodig, om de effectiviteit van de organisatie te verbeteren en een kostenreductie door te voeren. Behalve dat we op bepaalde punten de kosten te verlagen, gaan we ook investeren. Een belangrijk doel van de reorganisatie is om de verbinding met de klant te vergroten door kortere lijnen.”

In tegenstelling tot wat in de branche wordt gemeld, zal Brezan dit jaar nog nieuwe vestigingen openen. Hendrickx: “Wij gaan het netwerk uitbreiden, er komen dus vestigingen bij. Tegelijkertijd breiden we het assortiment uit en brengen voorraden dichter bij de klant. De regiomagazijnen krijgen ook slowmovers in huis, zodat ook bij een minder vaak voorkomende reparatie snel aan de vraag kan worden voldaan.”

Tags: , , , , ,

Mazda maakt bumpers twintig…Leerlingenaantal…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties