bekeken: 665 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Ook Ford bij merkgarantiebewijs Focwa

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 20 mei 2019, 10:07

Leestijd: 1 minuut

Focwa breidt zijn digitale uitgifte van merkengarantiebewijzen uit met Ford. Het document geldt voor de consument als een aantoonbare blijk van kwalitatief, specifiek schadeherstel, conform de richtlijnen van de fabrikant en met gebruik van originele onderdelen.

Sinds de start in 2016 is digitale uitgifte van merkgarantiebewijzen stapsgewijs mogelijk geworden voor inmiddels Audi, Hyundai, Nissan, Opel, Renault, Seat, Skoda, Volkswagen, Volkswagen bedrijfswagens en Mazda. Met ingang van vandaag volgt de uitbreiding voor Ford. Voor de eindgebruiker zijn de bewijzen een vorm van service en gemak.

ABZ

De benodigde applicatie loopt via het Focwa-lidmaatschap en is ontwikkeld met ABZ-dochter Solera, in samenwerking met RAI Vereniging en importeurs. Focwa-schadeherstellers met merkerkenning kunnen  merkgarantiebewijzen genereren met het digitale paspoort van ABZ. Het (universeel) digitaal garantiebewijs blijft beschikbaar, via dezelfde applicatie. Ook het dealernetwerk krijgt toegang. Dealers kunnen de bewijzen van hun samenwerkende merkerkende schadeherstelbedrijven inzien en uitreiken aan hun klanten.

Tags: , , , , , ,

Pilot automatisch meten van…EV batterijfabriek in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties