fbpx
bekeken: 1511 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,52)

Ook klantnamen in nieuwe Lease Top-50

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 7 november 2016, 13:25

Leestijd: < 1 minuut

De Aumacon Leasebedrijven Top-50, die op 17 november verschijnt tijdens het lease-event van Automotive Insiders, bevat een aantal toevoegingen ten opzichte van haar voorganger.

Zo zijn in de nieuwste uitgave bij vrijwel alle leasemaatschappijen tal van klantnamen opgenomen. Vermeld zijn ook eventuele keurmerken, het VZR-rapportcijfer voor rijderstevredenheid en de allianties waarbij leasemaatschappijen zich hebben aangesloten. Verder is de mix van de aangeboden leasevormen op drie verschillende meetmomenten vastgelegd. Daarnaast zijn voor het eerst de activiteiten op het gebied van private lease cijfermatig in beeld gebracht.

Vaste waarden in het jaarlijkse overzicht van de vijftig grootste leasemaatschappijen in Nederland zijn de gegevens op het gebied van eigendom en management, financiële resultaten en de huisleveranciers op het gebied van producten en processen. Ook de (geschatte) jaarlijkse aantallen op het gebied van remarketing zijn terug te vinden. Bezoekers van het AI-event krijgen tachtig euro korting op de jongste Aumacon Leasebedrijven Top-50. De overhandiging van het eerste exemplaar maakt deel uit van een door kennisnetwerk Automotive Insiders opgetuigd programma, gewijd aan de (on)houdbaarheid van het businessmodel onder de leasemaatschappij. Ruim 100 personen hebben zich al aangemeld.

Tags: , , ,

Nieuwe samenwerking Opel en…Lenneke de Kruif naar…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties