fbpx
bekeken: 930 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Ook merkgarantiebewijs Volvo bij Focwa

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 15 januari 2020, 16:17

Leestijd: < 1 minuut

Focwa breidt per vandaag zijn merkgarantiebewijs uit met Volvo. De consument kan voortaan rekenen op een merkspecifiek garantiebewijs. Op voorwaarde dat de schade is hersteld door een Focwa-bedrijf dat samenwerkt met een Vovo-dealer met merkerkenning.

Aan het document ten teken van kwalitatief schadeherstel hangt een garantie van vier jaar. Het garandeert herstel conform richtlijnen van de fabrikant en het gebruik van originele onderdelen.

Sinds 2016 kunnen Focwa schadeherstellers die een merkerkenning hebben digitaal merkgarantiebewijzen uitgeven aan de consument. Merken die Volvo voorgingen zijn Audi, Hyundai, Nissan, Opel, Renault, Seat, Skoda, Volkswagen, Volkswagen bedrijfswagens, Mazda, Ford en Mercedes-Benz. De benodigde applicatie wordt via het Focwa-lidmaatschap beschikbaar gesteld en is ontwikkeld door de belangenorganisatie zelf en door ABZ-dochter Solera. Focwa-schadeherstellers die samenwerken met een Volvo-dealer met merkerkenning kunnen digitale merkgarantiebewijzen genereren met het digitale paspoort van ABZ. (foto: De Onderdelenlijn).

Tags: , , , ,

Omzet Liqui Moly groeit 4…Steeds meer klassieke auto's…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties