fbpx
bekeken: 1548 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Ook Volvo Nederland biedt levenslange garantie op onderdelen

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 24 september 2020, 10:26

Leestijd: < 1 minuut

Zoals eerder aangekondigd biedt ook Volvo Nederland sinds kort een levenslange garantie op vervangen originele onderdelen.

In juli maakte Volvo bekend in Duitsland te starten met levenslange garantie op vervangen originele onderdelen, als wapen in de strijd om de Volvo-klant naar de dealerwerkplaats te krijgen en hem daar te houden. Voorwaarde voor de garantie is namelijk wel dat de klant de inbouw van de originele onderdelen toevertrouwt aan een dealer van het merk. Slijtdelen en onderdelen die stuk gaan door nalatigheid vallen niet onder de garantie.

Geen twee keer

De garantie wordt nu ook de Nederlandse Volvo-rijder aangeboden voor vervangen onderdelen met een rekeningdatum vanaf 1 juni 2020. De garantie geldt vanaf de montage van het vervangende onderdeel door de Volvo-dealer en dekt materiaal- en montagefouten zolang de eigenaar de Volvo in bezit heeft. De kilometerstand en het bouwjaar van de auto spelen hierbij geen enkele rol. Een Volvo-rijder zal dus nooit twee keer betalen voor het vervangen van hetzelfde onderdeel bij een reparatie die in de werkplaats van de officiële Volvo-dealer wordt uitgevoerd.

Rallyauto WDM Motorsport in…Sixt+ biedt flexibel leasen
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties