fbpx
bekeken: 1488 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Opel-dealer Ophoff wordt TOP Merkspecialist

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 28 mei 2020, 14:11

Leestijd: < 1 minuut

Autobedrijf Ophoff, jarenlang het Opel-gezicht van Nieuwleusen en omstreken, sluit zich per 1 juni aan bij TOP Merkspecialisten in Opel.

Groot voordeel van de overstap is volgens eigenaar Jan Ophoff de onafhankelijkheid. Binnen de formule is er volgens hem een grote mate van vrijheid. “Ook de klanten blijven van ons, er vindt geen deling van klantdata plaats. Ons team is met de toetreding altijd up-to-date geschoold. En door gezamenlijke inkoop kunnen wij de klant altijd scherpe prijzen bieden voor onderdelen, onderhoud en reparatie. Ook hebben we nu meer te bieden op het gebied van financiering en lease.”

Adviesbeleid

Autobedrijf Ophoff biedt ook onderhoud en reparatie van andere merken, zowel van particuliere als zakelijke rijders. TOP Merkspecialist startte medio februari als landelijk samenwerkingsverband van bedrijven die zich richten op Opel. Zaken als bedrijfsvoering en -uitstraling, klantenbehandeling en -begeleiding, en het kennisniveau van de monteurs zijn vastgelegd. Ook voert TOP een gezamenlijk adviesbeleid voor nieuwe en gebruikte auto’s, marketing, inkoop, aftersales en uitstraling.

Foto: Jan Ophoff (l.) en formulemanager Raymond Crezee.

Batterij komt in…Audi en Capgemini intensiveren…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

garage bijker: 28 mei 2020 om 15:55

Gefeliciteerd Jan, dit past bij jullie.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties