bekeken: 420 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Opel introduceert connectiviteit op IAA

DOMEIN: Connected Car

Geplaatst op: 5 september 2019, 11:35

Leestijd: 1 minuut

Onder de naam Opelconnect zal Opel tijdens de IAA-autobeurs in Frankfurt (12-22 september) zijn nieuwe connectiviteitsdiensten aan het publiek presenteren.

Met Opelconnect biedt Opel zijn berijders diensten als noodoproep bij een ongeval (eCall), actuele online verkeersinformatie en de mogelijkheid om via de app de auto op afstand te openen of te vergrendelen. Als de auto is uitgerust met Keyless Open & Start, inclusief een digitale sleutel, kan het gebruik van de auto worden gedeeld met derden. Via de smartphone kan de eigenaar tot aan vijf personen toegang geven.

De connected diensten zijn bereikbaar via het touchscreen van het infotainmentsysteem (compatibel met Apple Carplay en Android Auto) of via de smartphone met de My Opel-app.

Meerprijs

Opelconnect is leverbaar voor een meerprijs vanaf 299 euro. Het systeem is beschikbaar voor verschillende modellen, waaronder de nieuwe Corsa. Het is standaard op modellen met Multimedia Navi en Multimedia Navi Pro infotainment-systemen.

Turboboost voor advertenties…Bertho Eckhardt stopt als…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties