fbpx
bekeken: 903 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Oplaadpunt Vattenfall bij elektrische Lexus/Toyota

DOMEIN: Connected Car

Geplaatst op: 19 mei 2020, 10:21

Leestijd: < 1 minuut

Ook de Louwman Group gaat een oplaadpunt van Vattenfall aanbieden bij de aanschaf van een elektrische auto. Het gaat om de Lexus UX 300e en diverse modellen van Toyota.

Nog dit jaar zijn de auto’s verkrijgbaar meet een Lexus, dan wel Toyota Oplaadservice, die zijn ontwikkeld in samenwerking met Vattenfall. De services zijn ook beschikbaar in combinatie met privélease of operationele lease. Eerder maakte ook Hyundai bekend een dergelijke samenwerking te hebben gesloten met de energieleverancier.

Oplaadpunt

Klanten krijgen bij de service een oplaadpunt voor thuis (wandmontage of op een standvoet) en een oplaadpas die kan worden gebruikt bij bijna alle publieke oplaadpunten en snellaadstations. Eric Louwman: “In Vattenfall InCharge vinden wij meer dan alle antwoorden op vragen van klanten die we vanuit onze merken centraal willen oplossen. One-stopshoppen in plaats van doorverwijzen van klanten. Na een uitgebreide tenderfase blijkt dat Vattenfall InCharge het best past bij onze missie en visie. Klantgericht denken én handelen, het echt samen opstellen van klantoplossingen en vervolgens samen blijven innoveren staan hierbij centraal.”

Energietransitie

Pieter van Ommeren, directeur Vattenfall InCharge Nederland: “Louwman Group is voor ons een belangrijke partner in de energietransitie. Samen kunnen we een grote stap zetten richting een fossielvrije toekomst. Zo gaat deze samenwerking het nog aantrekkelijker maken voor bestuurders om over te stappen op elektrisch rijden.”

Bosch viert 25e verjaardag ESPTexa KONFORT 712R
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties