bekeken: 5764 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Oprichter koopt failliet Reedijk Wheels and Tyres

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 5 februari 2018, 11:32

Leestijd: 1 minuut

Reedijk Wheels and Tyres in Strijen is vanaf vandaag – maandag 5 februari – naar eigen zeggen weer ‘back in business’. Eind december was er nog een faillissement, maar mede-oprichter Bert Reedijk heeft het bedrijf teruggekocht.

Samen met zijn broer Bas opende hij in 1988 Reedijk Bandenservice, dat uitgroeide tot een onderneming met klanten in heel Europa. In 2013 verkochten ze hun bedrijf aan wat zij in een persbericht betitelen als “een groep ambitieuze investeerders”. Bert Reedijk bleef inkoop- en verkoopadviseur. Van dichtbij zag hij hoe de resultaten onder de nieuwe eigenaren terugliepen, het bedrijf diep in de rode cijfers dook en eind 2017 in een faillissement belandde.

Positieve reacties

Ondanks de recente negatieve financiële ontwikkelingen waren er “vele positieve reacties van vaste klanten en toeleveranciers”, zegt Bert Reedijk. “Ik ben blij dat Reedijk Wheels and Tyres vanaf nu weer het bedrijf is dat 25 jaar lang vooropliep in service, vakkennis en gedrevenheid. Tegelijkertijd kan ik een groot deel van ons vertrouwde team gelukkig weer werkzekerheid bieden.”

Grote maten

Reedijk Wheels and Tyres biedt een breed programma bijzondere wielen, met als specialisatie grote maten voor auto’s uit de hogere segmenten. Daarnaast is men internationaal actief met een bandengroothandel. Het pand in Strijen beschikt over een moderne werkplaats, met technici die bandenservice verlenen (complete band-wielcombinaties, uitlijnen, tpms) aan zowel zakelijke klanten als particulieren.

Tags: , , , ,

Coating beschermt autoruit…Car2go: autodelen groeit…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties