bekeken: 2140 x
Waardeer dit artikel:
73 votes, average: 2,75 out of 573 votes, average: 2,75 out of 573 votes, average: 2,75 out of 573 votes, average: 2,75 out of 573 votes, average: 2,75 out of 5
(2,75)
(Inloggen is vereist)

Overlander breidt buitendienst uit

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 16 november 2016, 08:58

Leestijd: 1 minuut

Overlander Werkplaatsinrichting heeft onlangs haar commerciële buitendienst uitgebreid met twee nieuwe accountmanagers: Manon Baroni en Remco Verswijver.

Overlander heeft met deze uitbreiding een landelijk dekkend verkoopteam waarbij ook het Noorden van België niet wordt overgeslagen.

Manon Baroni is als accountmanager verantwoordelijk voor de regio Noord- en Oost Nederland en had hiervoor diverse commerciële en aftersalesfuncties in de automotive sector. Verswijver is aangesteld voor de regio’s Limburg, Brabant en Zeeland en was voorheen lange tijd werkzaam bij Van Breemen Automaterialen in Bergen op Zoom als accountmanager buitendienst.

Overigens viert Overlander dit jaar haar dertigjarig jubileum en is het bedrijf niet alleen in automotive actief, maar ook op het gebied van uitlaatgasafzuiging met automatische afkoppeling voor hulpverleningsvoertuigen. Zo heeft het bedrijf onlangs de brandweerkazerne op de luchthaven van Bonaire ingericht.

Tags: ,

'Gouden Erestuurwiel' GM-CEO…Herstelinformatie Thatcham…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties