bekeken: 788 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Overlander importeur Jollift schadehefbrug

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 5 februari 2020, 12:23

Leestijd: < 1 minuut

Overlander werkplaatsinrichting heeft zijn pakket hefbruggen voor het autoschadebedrijf uitgebreid met de Jollift-carrosseriehefbruggen van de Italiaanse fabrikant FI-TIM.

Merk en materieel zijn bepaald niet onbekend op de Nederlandse markt. Er bestaat al vele jaren import. De fabrikant zocht volgens Overlander echter een partner die ook vele andere producten en equipment levert voor de schadeherstelbranche. Die partij is Overlander uit Zeewolde geworden, met terugwerkende kracht overigens vanaf 1 januari 2020. De deal beslaat het volledige leveringsprogramma binnen Jollift.

Verkoopactie

De schaarhefbruggen zijn in diverse uitvoeringen leverbaar als wielvrij of met rijbanen, inbouw in de vloer of als opbouw op de vloer. De Master 35 is speciaal geschikt voor autofabrikant Tesla. De hefbruggen kunnen geleverd worden in RAL 9006 (grijs) of 1018 (geel). Op 1 maart start een verkoopactie van de fabrikant en de importeur. Die heeft betrekking op twee volledig nieuwe producten binnen het Jollift-programma, onder meer geschikt voor lichtere bedrijfswagens. Ook zet Overlander volgende maand de spots op twee vernieuwde versies van bestaande inbouwbruggen, met onder meer een hogere hefcapaciteit en -hoogte dan hun voorgangers.

Tags: , , ,

Wat schuilgaat achter de…Autoniveau verzorgt helpdesk…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties