bekeken: 3756 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,56)

Parts Express in nieuw distributiecentrum

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 10 januari 2012, 11:46

Leestijd: < 1 minuut

Parts Express is onlangs vanuit haar twee vestigingen in Vianen en Breukelen ingetrokken in haar nieuwe distributiecentrum op bedrijventerrein Gaasperwaard langs de A27 in Vianen. Het complex heeft een op- en overslagcapaciteit van 20.000 vierkante meter. Elgersma, partner van Parts Express, is sinds kort tegenover het nieuwe pand gevestigd.

“De bedrijfsprocessen in de warehousing en de dagdistributie die in het nieuwe distributiecentrum zijn gebundeld, winnen aan efficiëntie”, constateert directeur Norbert van Duuren. “Bovendien zijn de dag- en nachtdistributie uit elkaar getrokken. Dit scheelt onnodige handelingen op beperkte werkruimte.” Een ander belangrijk punt is voor Van Duuren dat de nieuwbouw in gebruik kon worden genomen voor de topdrukte van het winterbandenseizoen aanbrak.

In het nieuwe distributiecentrum werken ongeveer veertig mensen in de loods en de kantoorruimte van 200 meter biedt plaats aan nog eens twintig medewerkers. De vestiging in Vianen is het centrale verdeelpunt in het distributienetwerk van Parts Express. Tweederde van de goederenstroom van het bedrijf vindt van hieruit rechtstreeks zijn weg naar de ontvangers. De overige ontvangers worden bediend via kleinere verdeelcentra in Winkel, Meppel, Roermond en Duiven.

Tags: , , , , , ,

Zeven finalisten Auto van het…James Lease Service van start
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties