bekeken: 5553 x
Waardeer dit artikel:
836 votes, average: 2,75 out of 5836 votes, average: 2,75 out of 5836 votes, average: 2,75 out of 5836 votes, average: 2,75 out of 5836 votes, average: 2,75 out of 5
(2,75)
(Inloggen is vereist)

Pennzoil terug in Nederland

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 9 maart 2011, 08:20

Leestijd: 1 minuut

In-Out Parts uit Naarden, dat wordt geleid door Paul Sanders en Tom Weijerman, heeft voor Nederland en Oost-Europa de mogelijkheid verworven om de producten van Pennzoil te verkopen. In beide regio’s wordt nu gezocht naar distributeurs, waarbij in ons land MW Automotive uit Naarden in ieder geval met de verkoop is gestart.

"Maar ook met andere Nederlandse distributeurs zijn we in gesprek", stelt Tom Weijerman. Het gaat om het complete assortiment motor- en transmissieoliën, maar bijvoorbeeld ook wiellagervet. Zowel voor de autobranche, als ook motorfietsen en de watersportsector.

Het Amerikaanse merk Pennzoil is een volle dochter van Shell, evenals het merk Quacker State. Beide merken hebben een uitgebreid gamma olietypen, waaronder ook een aantal typen die uitwisselbaar zijn met de diverse high tech oliën. In-Out parts zal het accent echter leggen op het leveringspakket van Pennzoil.

Tags: , , , , ,

Kandidaten Innovatieprijs…Forse winst Carglass-moeder
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties