bekeken: 478 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Petronas zet in op vloeistoffen voor elektrische voertuigen

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 8 november 2019, 12:28

Leestijd: < 1 minuut

Tijdens het eerste symposium over vloeistoffen voor elektrische voertuigen, donderdag 7 november in Turijn, presenteerde oliemaatschappij Petronas zich nadrukkelijk als partner in de transitie naar elektrisch rijden.

Diverse experts lieten hun licht schijnen over de innovaties op het gebied van elektrisch rijden en de rol van vloeistoffen hierin. Ook Petronas neemt daarin zijn verantwoordelijkheid. Algemeen directeur Giuseppe D’Arrigo van Petronas: “We hebben beloofd onze investeringen te verdubbelen en 75 procent van ons budget voor onderzoek en technologie te besteden aan projecten die bijdragen aan de vermindering van de CO2-uitstoot. Onze deelname aan de EV-markt versterkt onze betrokkenheid door onze unieke aanpak van de ontwikkeling en toepassing van vloeistoftechnologie. We willen meer samenwerken, mogelijkheden bespreken en een gezamenlijke agenda voor een schonere toekomst opstellen, en het EV Fluids Symposium is onze volgende stap.”

Onderzoek

Het symposium presenteerde onder meer de bevindingen van een onderzoek naar EV-technologie en -vloeistoffen, gericht op elektrische aandrijfeenheden en accu’s. Daaruit kwam naar voren dat het essentieel is om de prestaties en duurzaamheid op het gebied van elektrisch rijden te verbeteren. Bovendien is continue ontwikkeling nodig om elektrisch vervoer onder consumenten te stimuleren.

Een uitgebreid verslag van het symposium en het aansluitende fabrieksbezoek leest u in de komende editie van Aftersales Magazine, die vrijdag 22 november verschijnt.

Tags: , ,

Test Autobild: Michelin beste…Axalta kleurrapport: grijs is…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties