fbpx
bekeken: 1031 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,44)

Porsche Centrum Gelderland officieel schadehersteller

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 30 januari 2017, 10:41

Leestijd: < 1 minuut

Porsche Centrum Gelderland is officieel door Porsche AG en Pon Porsche Import gecertificeerd als erkend schadehersteller. De officiële dealer in Heteren garandeert hiermee herstel volgens de richtlijnen van Porsche.

Om voor het certificaat in aanmerking te komen, moet een hersteller aan 74 eisen voldoen, zoals een gespecialiseerde opleiding, speciaal gereedschap en toegang tot technische informatie (inbouwbeschrijvingen en afstelgegevens). Porsche beoordeelt jaarlijks of de erkende schadeherstellers nog aan de eisen voldoen.

Porsche Centrum Gelderland heeft het afgelopen jaar geïnvesteerd in onder meer de aanschaf van een richtbank en speciaal gereedschap, terwijl de medewerkers specialistische trainingen hebben gevolgd. “Schade aan je Porsche is altijd vervelend en moet hoe dan ook vakkundig worden hersteld”, aldus Joost Rompa, manager aftersales en service bij Pon Porsche Import. “Ik ben blij dat Porsche Centrum Gelderland aan alle eisen voldoet en zich met recht erkend en officieel Porsche schadehersteller mag noemen.”

Tags: , , ,

Tesla schrapt deal,…Vier automaterialengrossiers…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties