bekeken: 4157 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Porsche Gelderland: 36 extra bruggen

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 29 juli 2019, 15:48

Leestijd: < 1 minuut

Porsche Centrum Gelderland gaat zijn huidige locatie in Heteren, goed voor 12.000 m², uitbreiden met 7200 m². Het project omvat onder meer de plaatsing van 36 hefbruggen, naast de bestaande 44.

Ook de personele bezetting (van 122 naar 150 man) en de beschikbare parkeerruimte (van 300 naar 469) krijgen een stevige impuls. “Het is niet zomaar een toevoeging van wat extra ruimte. Dit wordt echt groot”, zegt directeur Mark Wegh van Porsche Centrum Gelderland.  De bouw begint in november en is in de zomer van 2020 gereed, zo luidt de planning.

Schadewerkplaats

De operatie betreft zowel Porsche Centrum Gelderland als het sinds 2015 aangrenzende Porsche Classic Center Gelderland. Functies binnen beide panden worden straks overgeheveld naar de nieuwbouw, wat ten goede komt aan de bestaande ruimte voor restauratie en de presentatie van nieuwe en gebruikte Porsche’s. De uitbreiding voorziet onder meer in een schadewerkplaats met dubbele capaciteit ten opzichte van de huidige. Ook het aflevercentrum krijgt onderdak in de nieuwbouw.

Verder wil Wegh een aantal gespecialiseerde werkzaamheden (leren bekleding, lakverzegeling, folies) die nu nog worden uitbesteed voortaan zelf gaan uitvoeren. Daarnaast ontstaat in het klassiekersgedeelte ruimte voor droog-ijsstralen, een alternatieve, beschermende techniek voor schoonmaken met water of zand. Het bouwproject moet tevens de huidige, succesvolle leasingactiviteiten helpen aan een ruimer jasje. Ook de opslag van onder meer auto’s, banden en onderdelen vindt er een plek.

Tags: , ,

Max wint GP Hockenheim, Shell…Petronas opent vacature…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties