fbpx
bekeken: 1112 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

PPG kondigt acquisitie Hodij Coatings aan

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 24 september 2018, 17:38

Leestijd: < 1 minuut

De Amerikaanse lakkenfabrikant PPG gaat het Nederlandse Hodij Coatings overnemen. PPG zal de transitie per 1 oktober 2018 afsluiten. Financiële voorwaarden zijn niet bekend gemaakt.

Hodij Coatings is opgericht in 1979. Het bedrijf levert verfsystemen van autolakken en protective- en industriële coatings. Het hoofdkantoor is gevestigd in Hoogeveen, daarnaast is er een vestiging in Eersel. Op de loonlijst staan 37 medewerkers, de omzet bedroeg in 2017 bijna achttien miljoen dollar.

Belangrijke regio

“Hodij Coatings is een goed lopend bedrijf, dat een uitstekende klantenservice levert aan een divers portfolio van klanten in het noorden en zuiden van Nederland”, zegt Jérôme Zamblera, vicepresident Automotive Refinish PPG Europe, Middle East and Africa. De acquisitie biedt volgens hem de mogelijkheid de kennis en techniek van de gezamenlijke bedrijven over te brengen en de aanwezigheid “in deze belangrijke regio” te versterken.

PPG heeft een inmiddels ruim 130-jarige historie en is actief in meer dan zeventig landen. De gerapporteerde netto-omzet over 2016 bedroeg 14,3 miljard dollar. Klanten zijn consumenten, de bouw, industrie en transportmarkt.

Tags: , ,

ROC en Innovam starten school…Autoservice Totaal groeit…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties