bekeken: 1121 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Privélease is nog een hele uitdaging

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 31 oktober 2019, 12:48

Leestijd: 2 minuten

Privélease groeit nog altijd en dat vertaalt zich op internet naar immer stijgende aantallen zoekopdrachten voor de woorden ‘private lease’. Toch profiteren niet alle aanbieders van privélease in gelijke mate van die belangstelling. Met name voor leasemaatschappijen is het nog een hele uitdaging om klanten aan zich te binden.


Tags: , , ,

REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Roel Hindriks: 31 oktober 2019 om 23:55

Bij Private Lease speelt het “Keurmerk” een belangrijke rol, immers door ConsumentenBond en ANWB als heilig verklaard en zorgt zo voor een gevoel van veiligheid. Dat is onterecht: er zijn immers behoorlijke grote verschillen in voorwaarden en uitvoering; bijvoorbeeld de ANWB biedt met haar LeasePlan contracten met dektoepassing van km-bundels de slechts denkbare verrekening voor meer- en minder kilometers. Ook de voorwaarden voor voortijdige contractbeëindiging lopen, ondanks het Keurmerk sterk uiteen tot zelfs onwettig. Kortom: de zekerheid van het Keurmerk is maar beperkt.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties