bekeken: 1319 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,70)

Probanden.nl voegt oordeel bandentests toe

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 29 september 2016, 12:31

Leestijd: < 1 minuut

Met het oog de aanstaande winterbandenperiode breidt Probanden.nl de webshop uit met functies om de inkoop te vergemakkelijken voor bandenhandelaren en garages in de B2B-webshop van Delticom, de grootste online bandenhandelaar van Europa. Ook klantbeoordelingen van het bandentest-platform Autobandentest.com kunnen in de toekomst op de productpagina’s bij Probanden.nl worden bekeken.

De partners konden al kiezen tussen de opties Zoek op matchcode en Zoek op bandennummer. Helemaal nieuw is Zoek op personenauto. Uit de resultaten blijkt in één oogopslag welke banden voor het voertuig van de klant goedgekeurd zijn. Ook nieuw is het volgende feature: Alle klantbeoordelingen van het bandentest-platform Autobandentest.com worden vanaf nu ook op de navenante productpagina‘s onder Probanden.nl getoond. De talrijke meningen en ervaringen helpen de handelspartners van Probanden.nl extra bij het advies van hun klanten, zodat deze de goede keuze kunnen maken. Want bij Autobandentest.com worden veel banden die niet door de grote tijdschriften worden getest, door de klant beoordeeld. Ook goedkopere banden krijgen hier dus vaak een goede beoordeling, omdat de prijs/kwaliteitsverhouding goed is en de einduitkomst dus positief is.

“Wij willen een partner zijn voor onze handelsklanten. Daarom proberen we naast goede prijzen ook met de nieuwe webshopfuncties inkopen op Probanden.nl zo gemakkelijk en eenvoudig mogelijk te maken,“ aldus Thorsten Orbach, leidinggevende handelszaken bij Delticom B2B en Probanden.nl. “Veel zakelijke klanten vinden vooral één ding belangrijk: Flexibiliteit. Op grond van ons grote assortiment en ook dankzij ons eigen voorraadbeheer kunnen onze partners alle producten voor al hun klanten en voertuigen probleemloos ook op korte termijn aanbieden. Wij hanteren geen minimale bestelling of afleverkosten, maar wel veelzijdige mogelijkheden voor betaling of retourzending.“

Tags: , , , ,

Podium voor innovaties van…Cars en Joy opent in Pijnacker
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties