fbpx
bekeken: 1702 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,65)

Proefritmanager wordt onderdeel van de RDC Engine

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 6 juni 2016, 13:37

Leestijd: < 1 minuut

RDC heeft Proefrit Manager exclusief in haar dienstenportefeuille opgenomen. Hierover hebben Fresh Apple en RDC afspraken gemaakt. Fresh Apple heeft per 1 juni 2016 de gehele gebruikersportefeuille van Proefrit Manager aan RDC overgedragen. 

RDC ziet Proefrit Manager als een belangrijke aanvulling op haar totaaloplossing voor mobiliteitsbedrijven om optimaal invloed te krijgen in het digitale oriëntatieproces van consumenten.

Proefrit Manager wordt reeds door zo’n honderd bedrijven gebruikt. Het zorgt op een innovatieve manier voor een nagenoeg papierloze afhandeling van de administratie rond proefritten met nieuwe en gebruikte auto’s. Daarbij worden tevens de voorwaarden voor de verzekering ingevuld. Een proefrit is een belangrijke stap in de oriëntatiefase van een klant. De gegevens zijn daarmee van groot belang voor de commerciële opvolging.

Proefrit Manager wordt ingepast in de RDC Engine van RDC, de totaaloplossing voor mobiliteitsbedrijven rond de digitale customer journey van hun klanten. Proefrit Manager zal in samenwerking met Fresh Apple worden doorontwikkeld. Zo zal deze verbonden worden met de recent geïntroduceerde applicatie Lead-HUB.

Tags: , , ,

Schadenet ACK/Bouwman naar Van…Independer signaleert snelle…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties