bekeken: 1224 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Profile kiest initiatiefrijkste ondernemer

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 14 oktober 2019, 13:59

Leestijd: < 1 minuut

Henk en Ernestine Voskuilen uit Houten zijn door Profile gekozen tot ‘Car-vestiging van het jaar 2019’. Gerco Murre en Enrico Plasschaert werden met hun vestiging in Middelburg ‘Truck vestiging van het jaar 2019’.

Bij de jaarlijkse verkiezing selecteert Profile uit al zijn vestigingen de “ondernemer die nét dat stapje extra zet.” In beide gevallen was sprake van een hoge loyaliteit aan de formule en een passende uitstraling van de vestiging.

Service als USP

“Onlangs communiceerden we een aantal kernwaarden”, zegt Paul van den Acker, directeur Marketing Profile. Hij noemt op: “We werken met ruim tweehonderd vestigingen in Nederland en België als één team, garanderen mobiliteit als allround professionele dienstverleners, en we hebben een 112-mentaliteit, waarbij we adequaat reageren op de klant. Profile Houten en Middelburg passen perfect in dat plaatje.”

Henk Voskuilen, ondernemer Profile Houten (foto): “De winst is te danken aan onze ruime ervaring in de autobranche. We zien dat onderhoud een grote rol speelt. Hier spelen we in Houten goed op in.” Enrico Plasschaert, ondernemer Profile Middelburg: “Ons motto is: doe wat je belooft, en doe het op de best mogelijke manier. Dat is de rode draad binnen het bedrijf.”

Tags: ,

Per toeval in Tesla…123Ruit.nl treedt toe tot ADAS…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties