bekeken: 5461 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

PSA Retail breidt MT uit met Martijn Zaal

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 19 december 2017, 11:42

Leestijd: 1 minuut

Martijn Zaal is toegevoegd aan het managementteam van PSA Retail Nederland. Per 2 januari 2018 gaat hij de functie vervullen van directeur marketing en sales.

Het afgelopen jaar is een bewogen jaar geweest, vertelt algemeen directeur Martin Kaspers. “Het opstarten van een organisatie van deze omvang is een uniek avontuur. Momenteel zijn in onze backoffice (Veenendaal) en in de magazijnen (Zaandam, Hoogeveen en Waalwijk), die samen met de distributie worden geëxploiteerd door onze partner Gefco, in totaliteit al ruim 180 fte werkzaam. En dan te bedenken dat we eind 2016 letterlijk vanuit het niets zijn begonnen.”

Distrigo

“We leveren op het moment op tweeduizend adressen ruim twintigduizend onderdelen per dag (Peugeot, Citroën, DS en Eurorepar). In 2018 zullen we het aantal afleveradressen ruimschoots verdubbelen. Hiervoor gaan wij ons salesteam fors uitbreiden. Het concept Distrigo wordt rond de zomer in Nederland gelanceerd en ook het garageconcept Eurorepar Car Service doet haar intrede. Hiermee gaat onze omzetprognose voor 2018 richting de 190 miljoen euro.”

Martijn Zaal stond PSA Retail Nederland afgelopen zomer al bij als zelfstandig consultant in de opstartfase van PSA Retail Nederland. “Wanneer een consultant als Martijn in deze tijd zijn zelfstandigheid opgeeft om deel uit te maken van ons avontuur, is dat voor ons een mooie bekroning op een uniek en bewogen jaar”, aldus Martin Kaspers.

Op de foto het jonge managementteam van PSA Retail Nederland, met van links naar rechts salesmanager Arjan de Vries, financieel manager Giel van de Kuil, operationeel manager David Stienstra, Martijn Zaal en Martin Kaspers.

Tags: , , ,

City store als proeftuinSchadevrij rijden door ADAS…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Roel Hindriks: 19 december 2017 om 15:06

Martijn, Eerst ga ik PSA feliciteren met het feit dat jij bij ze blijft en dan ben jij aan de beurt, want het lijkt me dat je in deze opzet je draai goed hebt gevonden en dat is ook een felicitatie waard.
Maak er wat moois van, succes,
Roel

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties