bekeken: 777 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Remarketinglocatie ALD feestelijk geopend

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 18 oktober 2019, 12:44

Leestijd: < 1 minuut

Leasemaatschappij ALD Automotive heeft donderdag 17 oktober zijn nieuwe remarketinglocatie in Vuren officieel geopend. Deze vestiging vervangt de twee remarketinglocaties in Nieuwendijk en Meerkerk.

Bij de opening waren meer dan 130 gasten aanwezig. In de vestiging worden op een oppervlakte van 26.000 vierkante meter ruim duizend ex-leaseauto’s voor verkoop, verhuur of lease aangeboden. Jeroen Kruisweg, ceo bij ALD Automotive, is trots op de nieuwe locatie. “Er is bewust gekozen voor een nieuwbouwlocatie zodat we het helemaal op maat hebben kunnen inrichten. Hiermee investeren wij in de toekomst. We kunnen zo beter anticiperen op de verwachte groei in occasionverkoop. Bovendien is het een prachtige, representatieve locatie geworden.”

All-in

Het hele proces van het verkoopklaar maken van het voertuig tot aan de daadwerkelijke verkoop vindt in Vuren plaats. De vestiging is daarvoor uitgerust met een wasstraat, een fotostudio en meerdere inspectieruimtes. Op jaarbasis worden er meer dan 10.000 ex-leaseauto’s verkocht door ALD Automotive, voornamelijk aan handelaren.

Goed doel

Tijdens de feestelijke opening werd onder de aanwezigen de allereerste auto vanuit deze locatie geveild voor 7700 euro. De opbrengst hiervan gaat in zijn geheel naar het KWF.

Autobedrijf Borgo wordt…Bosch KTS aangepast aan…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties