bekeken: 624 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Renate Hemerik nu écht voorzitter VNA

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 9 december 2019, 15:27

Leestijd: < 1 minuut

Renate Hemerik is vrijdag tijdens de algemene ledenvergadering van de VNA unaniem benoemd tot voorzitter. Ze combineerde tot nu toe haar rol van directeur officieus met het voorzitterschap. Die situatie heeft nu een officieel karakter gekregen.

Na het vertrek van Pieter Hofstra, enkele jaren geleden, zocht VNA naar een opvolger. Die diende zich echter niet op korte termijn aan, waarna Hemerik op verzoek van het bestuur de taak waarnam. De nieuwe voorzitter hoopt “meer deuren voor de sector te openen, slimme verbindingen te leggen en strategische samenwerkingen aan te gaan die de sector verder kunnen brengen in de dynamische en uitdagende tijden die zij voor de boeg heeft.”

Vernieuwde mobiliteit

De leasebranche kan volgens haar een grote rol gaan spelen in de invulling van vernieuwde mobiliteit. “Waar autoleasemaatschappijen vroeger met een klant praatten over de keuze tussen een benzine- of dieselauto, stelt de klant ons vandaag de dag de vraag hoe hij zijn totale mobiliteitsbeleid het beste kan invullen. Dat betekent andersoortige vraagstukken, zowel voor de leasemaatschappijen, als voor ons als branchevereniging. Maar dat betekent ook een pro-actievere rol voor de VNA.” Hemerik noemt daarbij nadrukkelijk ook de invulling van integrale duurzame mobiliteit.

De Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen telt 45 leden. De leasesector is goed voor 53 procent van alle nieuwverkoop in ons land.

Tags: , ,

Branche weerspreekt kritische…Reedijk breidt salesteam uit
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties