bekeken: 1694 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,69)

René Frauenfelder juridisch directeur Bovemij

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 10 oktober 2016, 08:44

Leestijd: < 1 minuut

René Frauenfelder is met ingang van 1 oktober begonnen als directeur juridische zaken bij Bovemij. Er was behoefte aan deze nieuwe functie door de groei van Bovemij en de toenemende complexheid van juridische vraagstukken en extern toezicht.

René gaat in zijn nieuwe functie nauw samenwerken met de Raad van Bestuur, voor wie hij zorgdraagt voor de behandeling van complexe juridisch zaken op allerlei gebieden. Ook zal hij de Raad van Bestuur ondersteunen door relevante dossiers over te nemen tot aan de besluitvorming. Deze dossiers hangen samen met de portefeuilles binnen de Raad van Bestuur: strategie, commercie, operatie, ict, hrm en financiën. Ook zal René als secretaris van de RvB zorgdragen voor de voorbereiding van vergadering van de Raad van Commissarissen. Ook behoort advies over corporate governance, compliance en toezicht tot zijn taken.

“We dachten al langer na over een eigen bedrijfsjurist, omdat we zien dat het met groter worden van het bedrijf ook het aantal juridische dossiers en de complexiteit daarvan toeneemt”, aldus Renate Leander, lid van Raad van Bestuur.

René was directeur SRM Rechtsbijstand en wordt daar opgevolgd door Maikel van Ochten en Lian Wittenberg.

Tags: ,

Duitsland voert mobiele…Zelfrijdende auto van Tomtom…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties