bekeken: 1486 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Restloos versnellingsbak aftappen met KS Tools

DOMEIN: Productnieuws

Geplaatst op: 28 februari 2019, 11:15

Leestijd: < 1 minuut

KS Tools brengt een gereedschap op de markt waarmee alle oude olie restloos uit de versnellingsbak kan worden verwijderd, zonder gebruik van duur spoelgereedschap.

In tegenstelling tot bij het verversen van motorolie blijft er bij het verversen van de olie uit de automatische versnellingsbak vaak nog een behoorlijk restant achter in de versnellingsbak. Hierin zitten slijtdeeltjes en overige vervuilingen, die de versnellingsbak minder soepel laten draaien. Het is zaak ook deze restolie uit de versnellingsbak te verwijderen.

Tijdsbesparing

Met de aftapsysteemset voor automatische versnellingsbakken van KS Tools blijft slechts een heel kleine hoeveelheid olie achter in de bak, zodat de monteur deze direct met verse olie kan vullen. De meeste deeltjes stromen samen met de olie uit de versnellingsbak. Zo kan de monteur zorgen dat de versnellingsbak weer soepel draait, zonder tijdrovende spoelmethoden te gebruiken.

Koffer

De gereedschapset wordt geleverd in een stabiele kunststofkoffer. Deze bevat, naast de aftaparmatuur met drukreduceer, in totaal drie versnellingsbakspecifieke adapters voor de verschillende voertuigmerken. Het gereedschap kan eenvoudig worden bediend en maakt een grote tijdsbesparing in de werkplaats mogelijk.

Tags: ,

Nog meer voertuiginformatie…ACSL kiest met drie…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties