Activiteiten Opel Kerckhaert Hulst over naar Van Mossel

Per 15 februari heeft Van Mossel Automotive Groep de activiteiten overgenomen van Opel Kerckhaert Hulst. De medewerkers gaan deels over naar de bestaande Van Mossel vestiging in Terneuzen en deels naar de bestaande vestiging in Hulst. In Hulst komen ze onder hetzelfde dak als de huidige Ford collega’s te werken. Vanaf heden zijn ook alle Opel klanten hier van harte welkom. Van Mossel bedient hiermee vanuit twee locaties het gebied Zeeuws-Vlaanderen.

Van Mossel is een opkomende naam in Zeeland sinds de overname van een aantal vestigingen van mobiliteitsgroep Automotions in 2019. Een jaar later, in 2020 werden daar vier vestigingen van Autobedrijf Van Putten aan toegevoegd alsook de vestiging Opel Kerckhaert Terneuzen. Zo komt familiebedrijf Opel Kerckhaert Hulst bij een bedrijf wat net als zij familiewaarden zeer hoog in het vaandel heeft staan: het fundament voor succes. Werken vanuit je eigen kracht en dichtbij de klant, het is voor beide partijen een vanzelfsprekendheid.

Vertrouwde samenwerking

Al meer dan een jaar werkte Jos Kerckhaert al samen met Van Mossel OPC Opel. Het gevoel voor beide partijen was goed. Jos: ”De schaalvergroting in de autobranche, toenemende verplichtingen vanuit de importeur, de opmars van de elektrische auto. Het zijn allemaal ontwikkelingen die mij ertoe hebben gebracht om de samenwerking te intensiveren en Van Mossel het stokje over te laten nemen van ons aloude familiebedrijf. Ik heb het volste vertrouwen hiermee voor onze mensen een solide toekomst te kunnen bieden en voor onze klanten nieuw perspectief.”

Eric Berkhof, algemeen directeur Van Mossel Automotive Groep voegt hieraan toe: “In deze bijzondere tijd is iedereen gebaat bij zekerheid en solide partners. We zien dat wij de klanten daardoor steeds beter alles onder één dak kunnen aanbieden. Eén van de redenen waarom wij het belangrijk vinden om te blijven investeren. Ze kunnen naast het reguliere aanbod ook bij ons terecht voor services als (private)lease, schadeherstel, bedrijfswageninrichting, wagenparkbeheer, financieringen en verzekeringen. De schaalgrootte stelt ons in staat om snel te schakelen. Juist nu. En dat merkt de klant.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.