Aigline James manager Stellantis Nederland

Aigline James is per 1 april benoemd tot algemeen manager van Stellantis Nederland. Stellantis is de naam voor de fiftyfifty fusie tussen Groupe PSA en de FCA Group, en heeft zijn hoofdkantoor in Amsterdam.

Als landenmanager is James verantwoordelijk voor de strategie en resultaten van Stellantis in Nederland. Yann Chabert, voorheen verantwoordelijk voor FCA in Nederland, zal een andere rol binnen Stellantis gaan vervullen.

Vrijheid in mobiliteit

James studeerde aan de HEC in Parijs en vervulde sinds 2004 verschillende functies binnen Groupe PSA. Sinds 1 juli 2019 was zij algemeen directeur van Groupe PSA Nederland. “Deze nieuwe organisatie markeert de creatie van een Nederlandse leider in innovatieve, duurzame mobiliteit, binnen een steeds veranderende context. Ik zie er naar uit om te werken met een flexibel, creatief en resultaatgericht team in Nederland; dit uiteraard ook in nauwe samenspraak met onze efficiënte en toegewijde dealernetwerken. Het is een prachtige uitdaging om op basis van het erfgoed van de gefuseerde ondernemingen, met vele iconische merken, te werken aan ultieme vrijheid in mobiliteit en optimale klanttevredenheid”, aldus James.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2589 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *