Alpine Centre Hengelo opent deuren

Met de opening van Alpine Centre Hengelo is het Nederlandse dealernetwerk van het sportwagenmerk operationeel. Eerder opende al Alpine Centre Soestdijk.

Beide vestigingen opereren onafhankelijk van het Renault-dealernetwerk. Authentieke materialen en details in ‘Blue Alpine’ moeten het showroominterieur de sfeer geven die past bij het historische sportwagenmerk. Bezoekers worden in de locatie Hengelo verwelkomd door Alpine Advisor Lars-Peter Dijkstra. Ook voor service en onderhoud van de nieuwe Alpine A110 en de klassieke Alpine kunnen klanten er terecht. Alpine Centre Hengelo is ondergebracht bij Munsterhuis Autobedrijven, de locatie Soestdijk bij Stam.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †