Arnout Veld in raad van bestuur Emil Frey

Arnout Veld (43) treedt op 1 april toe tot de raad van bestuur van dealerholding Emil Frey Nederland. In zijn nieuwe rol volgt Arnout Veld de huidige cfo Rudi Coppoolse op.

Arnout Veld was ruim vijftien jaar werkzaam binnen Stern Groep. In zijn laatste functie binnen Stern was Veld directeur Stern Mobility Solutions. Daarnaast was Veld verantwoordelijk voor Stern Facilitair. Eerder werkte Veld onder andere voor Deloitte. Bestuursvoorzitter Luijckx is blij met de komst van Veld. “Met Arnout halen we een zeer ervaren collega in huis. Met zijn brede ervaring zal hij zondermeer een belangrijke bijdrage kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van Emil Frey in Nederland.”

Zelfstandig

Als CFO wordt Veld ook verantwoordelijk voor ICT, inkoop en vastgoedmanagement. Veld gaat Rudi Coppoolse vervangen, die ruim twaalf jaar voor Emil Frey Nederland (v/h PGA Nederland) werkzaam is. “Rudi Coppoolse heeft aangegeven als zelfstandig adviseur verder te gaan. Een beslissing die we uiteraard respecteren. We zijn Rudi veel dank verschuldigd voor zijn bijdrage aan de groei van de onderneming”, aldus Luijckx.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters