Bochane Ede dicht na brand industrieterrein

Werkplaats en showroom van autobedrijf Bochane in Ede blijven ook vandaag dicht. Bij brand bij een bedrijf elders op het industrieterrein als waar Bochane is gevestigd kwam zondagochtend asbest vrij. Medewerkers van Bochane mochten tijdens de pinksterdagen niet het pand in.

nissan-bochane-edeOm klanten op te vangen is een mobiele servicebalie bij het bedrijf ingericht. Hier vandaan worden klanten verwezen naar een van de andere vestigingen van Bochane in de buurt, in Veenendaal, Wageningen of Barneveld.

Geduld

Volgens een medewerker zijn alle klanten die vandaag een afspraak hadden in Ede op de hoogte gebracht en zijn er nieuwe afspraken gemaakt. Klanten die bijvoorbeeld hun nieuwe auto zouden ophalen in Ede, zullen even geduld moeten hebben. De brand vond zondag plaats. Ook op Tweede Pinksterdag kon het bedrijf niet openen. Het is nog niet bekend hoe lang de opruimwerkzaamheden gaan duren.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3823 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters