BYD kiest Hedin voor Duitsland en Zweden

Hedin Mobility Group is benoemd tot BYD-partner in Duitsland en Zweden. Een maand geleden viel de beslissing al om in Nederland Louwman als sales- en aftersalespartner te kiezen.

De toonaangevende Europese mobiliteitsaanbieder Hedin Mobility Group is benoemd tot “Dealer+” voor BYD in Duitsland en Zweden. Door het partnerschap zal Hedin Mobility Group elektrische personenauto’s van BYD distribueren en verkopen, alsmede aftersalesdiensten verlenen, op de Duitse en Zweedse markt.

BYD (Build Your Dream) is ‘s werelds grootste fabrikant van elektrische voertuigen en verkocht in de eerste helft van 2022 in totaal 641.350 auto’s. Het heeft meer dan 27 jaar ervaring in batterijonderzoek en -ontwikkeling en produceert alle soorten vervoer, waaronder elektrische bussen, vrachtwagens, bestelwagens en personenauto’s.

Klanten zullen de nieuwste modellen personenauto’s van BYD kunnen bekijken en ervaren in geselecteerde grote steden in zowel Duitsland als Zweden. De eerste zal volgens de planning in oktober in Stockholm, Zweden, worden geopend.

BYD-voertuigen zullen worden verkocht via de uitgebreide dealergroep Hedin Bil van de Hedin Mobility Group in Zweden en via een aantal zorgvuldig geselecteerde dealers in Duitsland. De verkoop zal in oktober 2022 van start gaan en de eerste leveringen worden verwacht in het vierde kwartaal van 2022.

De Hedin Mobility Group is nu bezig met het opzetten van geautoriseerde verkoop- en serviceorganisaties in elke markt. Meer informatie over beschikbare modellen en specificaties, dealerlocaties en meer zal in september bekend worden gemaakt. Een klantenwebsite voor elke markt zal later deze maand worden gelanceerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *