Carnext.com sluit Hengelo en vergroot Zwolle

Carnext.com breidt zijn aanbod van jonge occasions in Zwolle uit met 950 m². Om dat mogelijk te maken, is het pand voorzien van een nieuw parkeerdek.

Als onderdeel van de ingreep is eind vorig jaar de locatie Hengelo gesloten. Het voltallige personeel is aan de slag op de grotere vestiging in Zwolle. Ferry Weijers, Remarketing & Rental Director van moederbedrijf Leaseplan Nederland: “Door over te gaan naar één, veel ruimere en meer centraal gelegen vestiging kunnen we onze logistieke processen efficiënter organiseren en onze klanten beter bedienen.” De vestiging in Zwolle heeft een wekelijks wisselend aanbod van drie tot vier jaar oude ex-leaseauto’s van Leaseplan. Ze worden aangeboden tegen een vaste all-in prijs, zijn van de eerste eigenaar, kennen een volledige onderhoudshistorie en hebben zes maanden garantie. Carnext.com heeft ook vestigingen langs snelwegen in Breukelen (A2), Veghel (A50) en Moordrecht (A20).

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †