Carteam sluit vijftigste vestiging aan

Dankzij Ewalds & Wijnen Autoservice uit het Limburgse Maasbree als meest recente toevoeging staat de landelijke teller voor Carteam Nederland op 50 bedrijven.

Met het aansluiten van nieuwe vestigingen in onder andere Lijnden, Etten-Leur, Hauwert, Vinkel en Maasbree heeft garageformule Carteam naar eigen zeggen bewezen in een behoefte van onafhankelijke, universele garages te voorzien. Deze behoefte bestaat onder meer uit de mogelijkheid tot samenwerken vanuit een landelijke uniforme en betrouwbare uitstraling, terwijl de eigen identiteit en gevestigde naam van het bedrijf overeind blijven.

Behoud specialismen

Carteam, dat niet eens zo heel lang geleden als marketingidee van initiatiefnemer Martin Bedorf ontstond, is uitgegroeid tot een succesvol landelijk samenwerkingsverband. “Bij ons zijn de garagebedrijven samen sterk en tóch zelfstandig met behoud van hun eigen specialismen”, legt Bedorf uit. “Onze vestigingen zijn niet alleen maar onderdeel van een formule. Wij ondersteunen ze vooral met marketinginstrumenten als de website, nieuwsbrieven, lokale vindbaarheid, acties en verschillende sales- en aftersalesprogramma’s om in contact te komen met bestaande en nieuwe klanten. ”

Training EV-specialist

Volgens Bedorf denkt Carteam actief mee met de deelnemers mee. “We streven ernaar precies die instrumenten aan te bieden, waarmee een Carteam vestiging zijn klantenkring kan behouden én uitbreiden. Zo bieden wij bijvoorbeeld inmiddels ook een uitgebreid trainingsprogramma tot EV-specialist aan.” Blijkbaar spreekt deze vooruitstrevende manier van werken veel onafhankelijke, universele garagebedrijven aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.