Century dealer Cupra in Noord-Nederland

De Seat-dealervestiging van Century in Groningen is het officiële verkooppunt voor Noord-Nederland van het door de Spanjaarden gelanceerde nieuwe, sportieve merk Cupra.

Century trapt op donderdag 29 november om 19.00 uur het dealerschap af met de onthulling van de nieuwe Cupra Ateca (foto). Naast Century zijn, verspreid over Nederland, nog drie andere gespecialiseerde dealers aangesteld. Cupra geldt als zelfstandig merk met een eigen, hoger gepositioneerde identiteit. Century Autogroep heeft in Groningen en Drenthe dealerschappen van Volkswagen, Audi, Volkswagen Bedrijfswagens, Seat, Skoda, Cupra en Kalkhoff e-bikes. Ze worden gecombineerd met faciliteiten voor carwash, bedrijfswagenombouw-, verhuur, lease en schadeherstel.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †