Dorianne Richelle landenmanager Autoscout24

AutoScout24 heeft Dorianne Richelle aangesteld als nieuwe landenmanager. Vanaf 1 juni is zij verantwoordelijk voor de Nederlandse tak van het Europese online autoplatform voor gebruikte en nieuwe auto’s. Ze neemt het stokje over van Rachel Gómez y Maseland, die na drie jaar heeft besloten om een nieuwe uitdaging aan te gaan buiten de AutoScout24 Group.

Vanuit haar functie zal Dorianne Richelle een belangrijke bijdrage leveren aan het verder uitbouwen van de sterke positie van dit merk en het ontwikkelen van het autoplatform volgens de Europese merkstrategie van AutoScout24. Richelle licht toe: “Ik kijk ernaar uit om deze rol te gaan bekleden en samen met een zeer gedreven team verder te bouwen aan de toekomst van AutoScout24 in Nederland.”

Ervaring

Richelle heeft ruim twintig jaar ervaring in sales, marketing en tech. Ze is afkomstig van Facebook, waar ze tien jaar werkte als groepsdirecteur global sales & marketing. Voordat Richelle bij Facebook in dienst trad, werkte ze bij Vodafone in verschillende leidinggevende functies.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2732 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *