Evert de Vries directeur BMW Retail Nederland

Bij BMW Amsterdam volgt Evert de Vries met ingang van april Vincent Priem op als directeur. Priem was directeur sinds februari 2018 en verlaat het bedrijf.

De Vries wordt verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten en aftersales van BMW Retail Nederland bv. Deze dochteronderneming van BMW Group Nederland bestaat uit BMW Amsterdam bv, die de merken BMW en Mini vertegenwoordigt.

De Vries is ruim 27 jaar werkzaam bij BMW Group Nederland, waarvan twaalf jaar binnen aftersales. Hij begon zijn carrière bij BMW Group Nederland als controller. Na de functies key account manager BMW Motorrad en manager IT bouwde hij bij aftersales uit, zowel binnen BMW Group Nederland als binnen de dealerorganisatie.

Rendement

“Aftersales is vitaal voor het rendement van een dealerbedrijf”, zegt Stefanie Wurst, algemeen directeur BMW Group Nederland. “De ervaring en prestaties van Evert op dit gebied wogen zwaar in zijn benoeming. We hebben het volste vertrouwen dat Evert het succes van Vincent continueert.”

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *