Finnik voegt 100% onderhouden-keurmerk toe

Vanaf 1 maart is het 100% onderhouden-keurmerk ook beschikbaar in de Finnik-app, mits het keurmerk voor dat bepaalde voertuig van toepassing is.

Het keurmerk 100% onderhouden wordt toegekend aan auto’s die al het voorgeschreven onderhoud hebben gehad. Het keurmerk werd begin 2018 geïntroduceerd. Volgens de stichting staan momenteel ruim 27.000 occasions met het keurmerk te koop op de bekende occasionsites. Het keurmerk werd het afgelopen jaar ruim 160.000 keer toegekend aan een voertuig.

Te koop

Automobilisten kunnen vanaf 1 maart in de Finnik-app dus zien of een auto beschikt over dit keurmerk en wanneer dit voor de laatste keer is toegekend. Dat geldt ook voor auto’s die op dat moment niet te koop worden aangeboden via een occasionwebsite. Het is via de Finnik-app wel mogelijk om een notificatie te ontvangen op het moment dat een auto wel te koop wordt aangeboden.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3416 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.