Friese ABD winnaar verkiezing ‘Renault Dealer of the Year 2017’

Renault-dealer ABD, met vestigingen in het Friese Drachten, Dokkum, Heerenveen, Leeuwarden en Sneek, is voor het vierde achtereenvolgende jaar uitgeroepen tot ‘Renault Dealer of the Year’. Het bedrijf scoort structureel hoog op het gebied van klanttevredenheid en behaalde de hoogste score op twee van de zeven beoordelingscriteria.

ABD Renault – ook al herhaaldelijk onderscheiden met de Global Quality Award voor de beste servicekwaliteit – stond heel 2017 soeverein bovenaan in het klassement van de Renault Dealer of the Year 2017 en behaalde 78,8 punten. ABD Renault behaalde met 79,6 punten ook de hoogste score voor klanttevredenheid voor Renault After Sales.

Collega-dealers

Renault-dealer Hans Jongerius, met drie vestigingen in Woerden, IJsselstein en Gouda, is met 70 punten geëindigd op de tweede plek. Renault-dealer Oving, met vestigingen in Zwolle, Hattem, Raalte en Emmeloord, eindigde op de derde plaats met een puntentotaal van 68,8. Oving heeft in het verleden ook al de Global Quality Award gewonnen. Renault-dealer Janssen Kerres, met zeven vestigingen in het zuiden van het land, is de runner-up en de grootste stijger van 2017. Het bedrijf stond in 2016 op de vijftiende plaats, maar eindigde in 2017 op de achtste positie: een stijging van zeven plaatsen.