Frits Kroymans: ‘Mooiste tijd van mijn leven’

Van een schuld die ruim een miljard euro groot was en alle bijbehorende ellende zoals ontslagen is Frits Kroymans nu naar eigen zeggen weer ‘schuldenvrij en schoon’. Dat en meer blijkt uit een openhartig gesprek tussen de ondernemer en automagazine Carros.

In het interview komt een waaier aan onderwerpen aan bod, van zijn relatie met wijlen Prins Bernhard (‘ik vermeed namen en titels’) tot het weten binnen te halen van het importschap van Cadillac, Corvette en Hummer middels de voor hem toen kenmerkende ‘gretigheid’.

‘Gedematerialiseerd’

Anno nu noemt hij zichzelf ‘gelouterd’ en ‘gedematerialiseerd’. Zijn autobedrijf in Hilversum staat centraal. Het drijft nog steeds op de van oudsher grote klantenkring die er nieuwe Ferrari’s en Aston Martins koopt, maar het bedrijf is ook erkend reparateur voor Jaguar Land Rover. Daarnaast zijn er wat vastgoedactiviteiten. “Ik beschouw deze tijd als de mooiste van mijn leven”, zo tekent auteur David Bakels op uit de mond van de ondernemer. Het complete interview met Frits Kroymans is te lezen in het augustus-nummer van Carros. Meer informatie: www.carros.nl