Hyundai veilt company cars via BCA

Importeur Hyundai Nederland gaat zijn company cars via het Autoblox-platform van BCA laten veilen. Het gaat om een gesloten veiling waarbij alleen Hyundai-dealers de gelegenheid krijgen om jong gebruikte Hyundai’s in te kopen.

De rapportagetools van het Autoblox-platform van BCA geven nauwkeurig inzicht in de gegevens en de staat van elk voertuig. Bovendien zijn de verschillende stappen in het remarketingproces eenvoudig online te volgen. De ingebrachte auto’s worden op de voor BCA gebruikelijke manier beoordeeld. Dealers die op de auto’s bieden, weten dus van tevoren exact in welke conditie ze verkeren.

Transparant

BCA benadrukt de transparantie van de veiling. Met Autoblox is het mogelijk om de individuele stappen van het remarketingproces op maat te maken voor Hyundai. Van de inspectie tot en met de financiële afwikkeling van de verkoop: alle stappen zijn transparant. Van de door Hyundai geselecteerde dealers is het grootste deel al klant bij BCA. Dealers die dat nog niet zijn worden door BCA begeleid en wegwijs gemaakt in het werken met Autoblox.

De samenwerking tussen BCA en Hyundai Motor Nederland start met een eerste gesloten veiling in week 46. Het plan is om elke twee maanden een veiling te houden.

Op de foto van links naar rechts: Tony Vrijsen, commercieel manager BCA, en Berend Jan Hoekman, algemeen directeur Hyundai Motor Netherlands.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3420 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.