Jeàn-Pierre Joubert manager occasions Renault

Renault Group Nederland heeft Jeàn-Pierre Joubert aangesteld als businessmanager occasions voor de merken Renault, Dacia, Alpine en Mobilize. Bij zijn nieuwe werkgever wordt Joubert verantwoordelijk voor de coördinatie van alle afdelingen met betrekking tot gebruikte auto’s.

Joubert (47) is al zijn hele carrière werkzaam in de automotive. Vanaf 2001 bekleedde hij onder meer diverse sales- en marketingfuncties in Zuid-Afrika, voordat hij in 2020 naar Nederland verhuisde. Bij Jaguar Land Rover was hij verantwoordelijk voor remarketing. Vanaf 2017 bekleedde hij de functie van manager occasions bij FCA, het huidige Stellantis. Renault ziet ervaring bij zowel premium- als volumemerken als een waardevolle aanwinst in deze nieuwe rol.

Klantervaring

Jeàn-Pierre Joubert: “Ik ben ontzettend trots om voor Renault Group in Nederland aan de slag te mogen gaan. De markt voor gebruikte auto’s kent nog vele onontdekte mogelijkheden in onze snel veranderende wereld. Het is mijn passie om klantervaring nog beter te maken en kijk ernaar uit om samen te werken met het zeer professionele team en toegewijde dealernetwerk.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.