Joachim Schutte in directie Auto Palace

Dealerholding Auto Palace heeft Joachim Schutte per 1 februari aangesteld als commercieel directeur. Schutte is afkomstig van Peugeot Nederland, waar hij als salesconsulent werkzaam was.

Schutte werkte eerder bij Auto Palace, waar hij begon toen hij werkte aan zijn afstudeeropdracht. Daarna was hij bij Auto Palace werkzaam als verkoopadviseur en occasionmanager. Ook leidde hij drie jaar lang de vestiging in Kampen/IJsselmuiden.

Importeur

Vervolgens maakt Schutte de overstap naar de importeurs en werkte hij respectievelijk bij Subaru Nederland en Peugeot Nederland. Na een afwezigheid van vijf jaar keert Schutte nu terug bij Auto Palace, waar hij verantwoordelijk wordt voor het commerciële beleid.

“Met zijn brede kennis van de automotive, plus zijn specifieke kennis van importeurs versterken wij onze organisatie om onze commerciële groeiambities verder vorm te kunnen geven”, aldus Lex Reijnen, met wie Schutte, samen met Thimas van Zantwijk en Remco van der Weide, de directie van Auto Palace zal vormen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2466 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *